|
Merhaba Ertan bey,
Sorunumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bu konu üzerinde oldukça uğraştım, teoride ihtiyacımızı karşılaması gerekiyordu ancak uygulamadaki detaylarda pürüzler çıktı. Aklıma gelen alternatifleri aşağıya listeledim:
200 kullanıcıya kadar kapasitesi olan bu KOBİ cihazının detaylı logları kendi üzerindeki geçici ve küçük belleğe kaydetmesi malesef ihtiyaçlarımızı karşılamıyor. Logların yeterince büyük ve elektrik kesilmelerinde kaybolmayacak bir ortamda saklanabilmesi, logların ileride sorun olduğunda kolaylıkla taranabilmesi için gerekli. Cihaz şu anki haliyle SYSLOG'a log gönderemediğine göre aklıma gelen birkaç alternatif var:
- En tercih edilen çözüm basit bir kod değişikliği ile cihazın loglarını SYSLOG'a göndermesi. Cihaz zaten bütün network cihazları gibi SYSLOG'a gönderme yeteneğine sahip. Eğer kod yeterince modüler yazılmışsa bu özelliğin en fazla 10-20 satırlık bir kod değişikliği ile eklenebileceğini tahmin ediyorum.
- "send log to administrator" diye bir seçenek var. Sanırım log dolduğunda veya haftanın belirli bir günü logları administrator'a gönderme imkanı var. Bu nasıl oluyor? Bir şekilde SMTP ile log'ları email ile mi gönderiyor? Çok tercih edilen bir alternatif değil ama ucuz bir alternatif çözüm olabilir.
- Cihazın SNMP'yi desteklediğini görüyorum. SNMP kullanılarak belli aralıklarla cihaz loglarının cihazdan alınıp logların temizlenmesi gibi bir çözüm mümkün mü sizce? Eğer cihaz logları dolmaya başladığında kendisi SNMP TRAP gönderiyorsa o daha iyi olur tabii ki. Oldukça zahmetli bir çözüm, ama iyi bir çözüm olabilir.
- Cihazın loglarına bir şekilde telnet/ssh yaparak ulaşılabilirse o zaman bir script yardımıyla bütün logların kaydedilmesi ve temizlenmesi sağlanabilir. Bu da nispeten zahmetli bir çözüm olabilir, tabi telnet/ssh destekleniyorsa.
Birinci SYSLOG seçeneği dışındaki çözümler hem daha zahmetli, hem de tam güvenilir olmayan çözümler. Cihaz resetlenmek zorunda kalırsa veya elektrik kesintisi durumunda loglar kaybolabilir. Veya logların periyodik olarak alınması durumunda log hafızasının erkenden dolması ve logların kaybolması sorunu var.
Ne dersiniz? Bu sorunla daha önce karşılaşıldı mı? Nasıl çözüldü/çözülebilir?
Linux üzerinde orijinal Free-Radius kullanıyorum. Radius server herhangi bir istekte bulunmamakta, ancak hotspot kullanıcısı ad ve şifreyi girince Xentino Access-Request göndermektedir. Yani ortada bir hand-shake yok. İlk mesajı Xentino gönderiyor, o da Access-Request. Çözüm eğer varsa, Xentino üzerindeki bir ayar olması lazım. Radius server sadece accept/reject ile Xentinoya cevap veriyor. Orada herhangi bir sorunumuz yok. O yüzden radius server'ın herhangi bir ayarının Xentino'nun göndereceği Access-Request mesajının içeriğini etkileyeceğini sanmıyorum. Bütün konfigürasyonu göndermem mümkün değil. Radius server ayarlarında ilgilendiğiniz parametrelerin değerlerini iletebilirim.
Aynı network üzerinde Draytek 3300 de kullanıyorum. URL loglamayı content-filtering yapan 3300 üzerinde de deneyebilirim ancak Xentino'nun hangi username için hangi IP adresini verdiğini bilmezsek elimiz kolumuz bağlanıyor. Malesef ne DHCP logları ne de Radius mesajı yoluyla kullanıcının IP adresi Xentinodan dışarıya bildirilmediği için orada tıkanıp kaldık.
Yurt dışından da destek istedim. Bir cevap bulabilirsem burada paylaşacağım.
İyi çalışmalar, Alp
|